Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Δημόσια καταγγελία ἰατροῦ γιά τή φθορίωση τοῦ νεροῦ! (video)


Ἡ Νέα Τάξη Πραγμάτων ἔχει ὡς σκοπό τήν μείωση τοῦ παγκόσμιου πληθυσμοῦ σέ μία ἐλίτ 500.000.000 ἀνθρώπων μόνο!
Τό «σχέδιο φθορίωσης τοῦ νεροῦ», εἶναι ἕνα ἀπό τά μέσα πού χρησιμοποιεῖ, γιά νά πετύχει αὐτόν τόν σκοπό.
Μέ ἐπιστημονικές ἔρευνες πού ἔγιναν, ἀποδείχθηκε ὅτι τό φθόριο στό νερό:
1.      Καταστρέφει τό σμάλτο τῶν δοντιῶν καί τά κάνει πιό εὐάλωτα στήν τερηδόνα!
2.      Προκαλεῖ καρκίνο!
3.      Ἐπιβαρύνει πολύ, τήν ὑγεία ἀνθρώπων πού ἤδη ἔχουν καρκίνο καί τούς ὁδηγεῖ ἀκόμη καί στόν θάνατο!
Σ'αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο Δρ. Μπλέιλοκ αποκαλύπτει ότι τα προγράμματα αποπληθυσμού που δημιούργησε το Ιδρυμα Ροκφέλερ σε συνεργασία με τους Ναζί, ήταν η βάση των σύγχρονων πρακτικών «ευγονικής», όπως η δηλητηρίαση με το φθόριο και τα εμβόλια.

Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς ξεκίνησε το κίνημα της ευγονικής στην Αμερική μέσω των χρηματοδοτήσεων Ροκφέλερ, Φορντ και Κάρνεγκι, και ότι αυτό που ξεκίνησε ως πρόγραμμα «Επιστήμη του Ανθρώπου», ήταν μια προσπάθεια κοινωνικής μηχανικής στην ανθρωπότητα για να εξοντωθούν όσοι θεωρούνταν «ανεπιθύμητοι» για την ελίτ.



Οι επιχορηγήσεις των πανεπιστημίων από τον Ροκφέλερ, δίδονταν για προγράμματα ευγονικής. Ανταλλάσσονταν στοιχεία και πληροφορίες με τη Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ. Όταν προσκολλήθηκαν στον όρο «ευγονική» αρνητικά συναφή περί φυλετικής ανωτερότητας και γενοκτονίας, η ψευδο-επιστήμη ξαναγεννήθηκε κάτω από την ομπρέλα της μοριακής βιολογίας και του DNA.
Στόχος τους είναι να αλλάξει η συμπεριφορά του ανθρώπου και ο τρόπος που σκέφτεται, αλλάζοντας με χημικούς τρόπους τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος. Μια από τις πρωταρχικές μεθόδους μέσα απ'την οποία επιτυγχάνεται αυτό, είναι η φθορίωση του νερού και των τροφίμων.
Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς άρπαξαν οι καιροσκόποι την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι η μείωση των οδοντικών κοιλοτήτων οφείλεται στη φθορίωση του νερού, ενώ αυτή προέκυπτε φυσιολογικά μέσα από την αυξημένη πρόσληψη ασβεστίου, την οδοντική υγιεινή και την καλή διατροφή στη δύση. Ταυτόχρονα «έθαψαν» τις μελέτες που αποδείκνυαν ότι η φθορίωση του νερού δεν μείωνε τις οδοντικές κοιλότητες, απεναντίας, σε αρκετές περιπτώσεις τις αύξανε, όπως αύξανε και τα κρούσματα καρκίνων...

Στη συνέντευξη δεν περιορίζεται μόνο στην ανάλυση για το φθόριο, αλλά προχωράει στις επιδράσεις του λιθίου (που κι αυτό ρίπτεται στην υδροδότηση πολλών πόλεων) των εμβολίων, και άλλων παραγόντων στην καθημερινότητά μας που πλήττουν την υγεία μας.

Δεῖτε τό σχετικό βίντεο:






βίντεο από vasoula2908
Με πληροφορίες από hristospanagia3.blogspot.com

______________

Διαβάστε σχετικά άρθρα : 

Πλησιάζει ο καιρός που θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί κήποι και στην Ελλάδα

Codex Alimentarius: Όπλο μαζικής εξόντωσης στα χέρια των ILLUMINATI;
 
To διατροφικό το έγκλημα της εποχής (βιντεο)

 Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; Το τρώνε τα παιδιά μας

 Παιδικό γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο! «....το φαγητό είναι πλαστικό στην αφή και έχει λάμψη ακρυλικού.»

 Παγκοσμιοποίηση καί διατροφή: «Ἡ παγκόσμια συνομωσία τῶν σπόρων»

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα σας,

    Έχω δει την παραπάνω συνέντευξη για το φθόριο αν και το έχω ακούσει πολλές φορές και στο παρελθόν.
    Η μεγάλη μου απορία είναι αν φθοριόνουν το νερό στην Ελλάδα.Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος με σιγουριά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου