Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

33 πλαστές ταυτότητες "έδειξε" το USB - Φανταστείτε το πάρτυ των τρομοκρατών και των hackers με την "κάρτα του πολίτη"


Τριάντα τρεις πλαστές ταυτότητες που θα χρησιμοποιούσαν οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση «έδειξε» το USB που βρέθηκε πάνω στον Αλέξανδρο Μητρούσια όταν συνελήφθη από τις αρχές. Στην έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναφέρεται επίσης ότι στο εν λόγω USB υπάρχουν αποθηκευμένα σε ψηφιακή μορφή σκαναρισμένα έντυπα ταυτοτήτων, φωτογραφίες από ζελατίνες ασφαλείας με το λογότυπο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», σκαναρισμένες φωτογραφίες δακτυλικών αποτυπωμάτων και σφραγίδων με τα ονόματα αστυνομικών.

Όλα θα χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή πλαστών δελτίων με τα οποία οι 6 συλληφθέντες θα προχωρούσαν σε μισθώσεις ακινήτων, έκδοση πιστωτικών καρτών ή ακόμα και δανείων και ενοικίαση οχημάτων. Προκαλεί ερωτήματα η διαπίστωση ότι σε μια από τις σφραγίδες αναφέρεται το όνομα αστυνομικού «Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, αστυνόμος Β», το οποίο συμπίπτει με το όνομα του αστυνομικού που έχει συντάξει την έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης.

Εθνικά θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου