Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στο μάτι του κυκλώνα


Οι δηλώσεις του Μητροπολίτου Πειραιώς ή μάλλον η επιστολή που έστειλε για την κατάργηση του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας (ΕΔΩ), ήταν η απαρχή της επίθεσης των δύο γνωστών δημοσιογράφων, οι οποίοι και με άλλους μητροπολίτες (Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως) στην εκπομπή τους, έδειξαν και δήλωσαν τον ιδιαίτερο ζήλο τους υπέρ της παγκοσμιοποίησης, των υπηρετών και εντολοδόχων αυτής, του παγκόσμιου σιωνισμού, των διαφόρων ηλεκτρονικών καρτών, την χλεύη και την ειρωνεία τους για τον αριθμό του Αντιχρίστου.
Μόνο που σ΄αυτή την εκπομπή τους ονόμασαν υποκριτές τους επισκόπους μας, και άλλα πολλά που θα δείτε στο βίντεο.

Από το συγκεκριμένο βίντεο και με βάση την ευθύτητα της θέσεως του Μητροπολίτου Πειραιά για την ευθύνη του παγκόσμιου σιωνισμού στην καταστροφική πορεία που οδηγεί τον κόσμο, στην προσπάθεια καταστροφής της οικογένειας, με τις μονογονικές οικογένειες, τις ίδιου φύλου οικογένειες, την προσπάθεια εξόντωσης του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, αντέδρασε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ώς εξής:



Η ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σε άρθρα, δηλώσεις και κηρύγματά του στοχεύει κατά σύστημα εναντίον των Εβραίων υπό την έωλη κάλυψη του «Αντισιωνισμού». Αποκορύφωμα της επιθετικής τακτικής του υπήρξε πρόσφατη συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος έθεσε υπόψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, υπό την ιδιότητά του και ως προέδρου της Ιεράς Συνόδου, την αντισημιτική και μισαλλόδοξη τακτική του εν λόγω Μητροπολίτη.
http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=564:2010-12-22-10-07-31&catid=49:2009-05-11-09-28-23
 ___________________

Αντιδρώντας στις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς μέσα από το δημοσίευμα της Haaretz ο πρόεδρος της Εβραϊκής κοινότητος στην Αθήνα Benjamin Albala δήλωσε στο ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων JTA (Jewish Telegraphic Agency)

“Έβλεπα και άκουγα το πρόγραμμα. Ένιωσα  αηδία ακούγοντας τον Μητροπολίτη Πειραιά να εκφράζεται έτσι εναντίον του παγκόσμιου Σιωνισμού και χωρίς ντροπή να λεει ότι ο Χίτλερ με τη βοήθεια εβραίων τραπεζιτών έκανε ότι έκανε».

Tο βίντεο με την συμμετοχή του Μητροπολίτου Πειραιώς θα το δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου