Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώνεται ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου στη Μουάνζα Τανζανίας


Ολοκληρώνεται ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου στη Μουάνζα Τανζανίας

Η Ιερά Μητρόπολή Φθιώτιδος έχει αναλάβει το θεάρεστο έργο της ανεγέρσεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου στη Μουάνζα της Τανζανίας.
Οι εργασίες ανοικοδομήσεως έχουν ήδη αποπερατωθεί, έχουν γίνει επιχρίσματα, έχει κατασκευασθεί το τέμπλο του Ναού και διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος.
Με πρωτοβουλία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νικόλαου, συγκεντρώθηκε στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας από τις προσφορές των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ιερών Ναών και απλών πιστών, ο εξοπλισμός του περικαλλούς αυτού Ναού με αντικείμενα λατρείας (Πολυέλαιοι, Ιερατικά Άμφια, ποτηροκαλύμματα, Επιτάφιος, Αρτοφόριο, Δισκοπότηρα, κανδήλια, θυμιατά, εξαπτέρυγα, Νάμα, λιβάνι, καμπάνες και πολλά άλλα είδη.
Όλα αυτά τα είδη σήμερα το πρωί φορτώθηκαν για να αποσταλούν σε συνεργασία με τον ιεραποστολικό Σύλλογο «Πορευθέντες» στην Μουάνζα.
Την προώθηση του εξοπλισμού αυτού μέχρι την Αθήνα ανέλαβε δωρεάν η μεταφορική εταιρία Καρμάλη.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
















Ι. Μητρόπολη Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου