Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος σε Ημερίδα της Καθολικής Εκκλησίας


Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος σε Ημερίδα της Καθολικής Εκκλησίας


«Β’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, Νεϊγύ 17, το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013, από ώρα 9.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.

Για την απήχηση που είχε στην Ελλάδα η Β’ Σύνοδος του Βατικανού, για τη νέα πνοή στην Καθολική Εκκλησία, για το ρόλο των λαϊκών, ανδρών και γυναικών στους κόλπους της Εκκλησίας και για τον Οικουμενισμό, θα μιλήσουν ο Καρδινάλιος κ. Domenico Calcagno, ο Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών κ. Νικόλαος, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο π. Μάρκος Φώσκολος, η δρ. Βασιλική Μαυροσκά καθώς  και άλλοι, ιστορικοί, θεολόγοι και λαϊκοί από όλα τα χριστιανικά δόγματα.
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών και η Γραμματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, της οποίας μέλη είναι τα Ελληνογαλλικά Σχολεία της Ελλάδος, στο πλαίσιο του Έτους Πίστεως, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Β’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ενημέρωση από agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου