Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Χιλιάδες πιστού λαού στην Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας στον Πειραιά


Με κάθε λαμπρότητα, κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, στον Πειραιά και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς στα Ταμπούρια.

Πλήθος προσκυνητών και επισκεπτών και χθες κατάκλυσαν τον Ναό μας, κάνοντας εμφανή στους δύσκολους καιρούς την πίστη και την ελπίδα που αντλούν οι άνθρωποι για την συνέχεια της ζωής τους.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ αναφέρθηκε για την μεγάλη ευλογία που έχει αυτές τις μέρες ο Πειραιάς και η Ενορία μας, καθώς ανάμεσά μας στέκεται και μας συντροφεύει το ιερό σέβασμα, η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας μας.
Θυμίζουμε ότι η Ιερά Εικόνα θα αναχωρήσει για την Αμοργό την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 9.30π.μ. με πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού.
 












Ενημέρωση από agios-dimitrios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου