Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Υπ. Δημ. Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας. «Βόμβα που διαρκώς επεκτείνεται η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας».


Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι άλλο ανεκτή.

Βόμβα που διαρκώς επεκτείνεται, χαρακτήρισε την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας. «Δεν μπορώ να κάθομαι και να κοιτάω τα κέντρα των πόλεων να καταλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο. Δεν έχει νόημα να μείνω υπουργός Δημόσιας Τάξης και να βλέπω αυτή τη βόμβα διαρκώς να επεκτείνεται.
Δεν είναι ανεκτή άλλο αυτή η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός σύμφωνα με το Hellenic Resources Network, και πρόσθεσε ότι ο ίδιος μόνος του έκανε επισκέψεις σε όλες τις περιοχές που έχουν πρόβλημα, δηλαδή Ομόνοια, κάτω απο την Ομόνοια, Κυψέλη, Αγ. Παντελεήμονα κλπ.

Ο υπουργός είπε, ακόμη, ότι με αυτή την κατάσταση -και με τις απαιτήσεις που έχει η κοινωνία από την αστυνομία και την πυροσβεστική- δεν μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές στα μισθολόγια των αστυνομικών και των πυροσβεστών.
Τέλος ο κ. Δένδιας, ανέφερε ότι ο φράκτης στον Εβρο θα προχωρήσει, όπως επίσης και τα κέντρα κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου