Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Tρεις νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Άθως παιδικά



Μαζί με τη λαμπάδα ας χαρίσουμε ένα παιδικό βιβλίο. Ένα δώρο που μένει για μια ολόκληρη ζωή! Στο www.stamoulis.gr θα βρείτε βιβλία που αποτελούν ιδανικές προτάσεις δώρων για τους μικρούς μας φίλους. Πρόκειται για βιβλία που θα ωφελήσουν και δεν θα στοιχίσουν, αφού μπορείτε να τα προμηθευτείτε από μόλις 2,61 €.
Επίσης, σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία 3 νέων βιβλίων μας: τον "Αγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο", από τη νέα μας σειρά "Βίοι Αγίων για παιδιά", το βιβλίο "Με το Σταυρό βοηθό τι να φοβηθώ!" και το 2ο βιβλίο με τις "Ιστορίες του Γέροντος Κλεόπα".


Ο Ἀγιος Μεγαλομάρτυρας Γεώργιος
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ο ʼγιος αυτός, που μαρτύρησε σε νεαρή ηλικία και έγινε αφορμή να ασπαστεί την πίστη του Χριστού πλειάδα στρατιωτών, αλλά και η ίδια η βασίλισσα Αλεξάνδρα, αποτελεί ένα ιδανικό πρότυπο για τα παιδιά και τους νέους, καθώς συνδυάζει πίστη και λεβεντιά, "καρδία καιομένη υπέρ πάσης της κτίσεως".
Το βιβλίο περιλαμβάνει το συναξάρι του Αγίου και πολλές δραστηριότητες.
Το καλύτερο δώρο για τον Γιώργο και τη Γιωργία με μόνο 2,61 € !
Κατάλογος παιδικών & εφηβικών βιβλίων
Σας προσκαλούμε να δείτε τον κατάλογο παιδικών βιβλίων από τον οποίο μπορείτε να διαλέξετε τα ωραιότερα βιβλία για κάθε ηλικία.
Εναλλακτικά, κατεβάστε το αρχείο με δεξί κλικ στη φωτογραφία και επιλέγοντας save target as (αποθήκευση στόχου ως).
Με το σταυρό βοηθό τι να φοβηθώ!

ΑΝΝΕΤΑ ΤΟΛΙΟΥ

Μια παρέα παιδιών που ζουν στις Κυκλάδες χαίρονται την ανέμελη παιδική ηλικία και παράλληλα σε κάθε διαφορετική εποχή ανακαλύπτουν μια καινούργια διάσταση της παρουσίας του Σταυρού στη ζωή μας: από την ημέρα της Υψωσης του Τιμίου Σταυρού μέχρι τη Σταυροπροσκύνηση, τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα Θεοφάνια. Παράλληλα, τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν σωστά το Σταυρό τους, μαθαίνουν για την ιστορία της αγίας Ελένης και του αυτοκράτορα Ηρακλείου, αλλά και για το Μυστήριο της Βάπτισης.
Το βιβλίο περιέχει ιστορίες, ποιήματα και ύμνους, χρωμοσελίδες, σχέδια για κέντημα, σταυρόλεξο και άλλα.
Ιστορίες Γέροντος Κλεόπα - βιβλίο β΄

ΓΕΡΩΝ ΚΛΕΟΠΑ ΗΛΙΕ

ΙΤο δεύτερο βιβλίο της σειράς, συγγραφέας του οποίου είναι ο πατήρ Κλεόπας, ένας από τους σημαντικότερους Γέροντες του 20ού αιώνα, με μεγάλη απήχηση στη Ρουμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο.
Οι ιστορίες από τη ζωή του, το Γεροντικό και το Συναξάρι, δοσμένες σε απέριττο, αλλά ζωντανό αφηγηματικό ύφος, διαβάζονται πολύ ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους, διευρύνοντας ταυτόχρονα τους ορίζοντες της σκέψης μας και χαρίζοντάς μας λίγο από το φως του Παραδείσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου