Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η ανάγκη για τα αιμοπετάλια δόξα τον Θεό έπαψε να υπάρχει


Δημοσιεύσαμε προ ολίγου (βλ. εδώ) ανάρτηση για ανάγκη προσφοράς αιμοπεταλίων. Η ανάγκη έπαψε να πλέον υπάρχει.

Σύμφωνα με επικοινωνία του εν Χριστώ αδελφού και διαχειριστού του Ορθ. Παρατηρητηρίου,  απαντώντας η μητέρα του είπε ὀτι δεν γνώριζε πως να ευχαριστήσει το πλήθος των ανθρώπων που έτρεξαν να συνδράμουν στο νοσοκομείο με ότι μέσα είχαν, με φαγητά, με ότι μπορεί άνθρωπος να σκεφτεί για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, μέχρι παίρνοντας για πλύσιμο και σιδέρωμα τα ρούχα της οικογένειας.

Του μίλησε με πολύ συγκίνηση και του ομολόγησε ότι το παιδί άρχισε από μόνο του να δημιουργεί αιμοπετάλια, και γι΄αυτό η ανάγκη για τα αιμοπετάλια έπαψε να υπάρχει.

Ας δοξάσουμε τον Θεό που δια στόματος της μητέρας του μαθαίνουμε και για την ανάκαμψη και σωτηρία του παιδιού αλλά και για την ευαισθησία, την αγάπη, την προσφορά, την αυτοθυσία μεγάλου αριθμού ανθρώπων, όταν η τηλεόραση της Νέας Εποχής προσπαθεί να μας περάσει σαν μήνυμα ότι «κανείς δεν ενδιαφέρεται για κανέναν», και να μας αναγκάσει να ζούμε χωρίς ανθρωπιά και κοινωνία με τους συνανθρώπους μας, παρά μόνο αυτονομημένοι και φίλαυτοι. 
Ας ερωτήσουν την μητέρα του ευλογημένου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου