Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Οι ΔΟΛιοι κατοχικοί υποστηρικτές αντιδρούν στην απόφαση του ΣτΕ για την παράνομη και αντισυνταγματική λαθρο-ιθαγένεια.


Μετά την ιστορική απόφαση του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) το οποίο έκρινε τον λαθρονόμο αντισυνταγματικό, (βλέπε Αντισυνταγματική η ιθαγένεια στους αλλοδαπούς!!!)    τα ΔΟΛια μέσα ξεχύθηκαν εν μέσω πανικού στην υπεράσπιση καταπάτησης του ελληνικού Συντάγματος όπως έκαναν και άλλες εποχές :

________________________


Έτσι κυκλοφορεί σήμερα η "ναυαρχίδα" του ΔΟΛ. Του συγκροτήματος που οι δυό εφημερίδες του αναγκάστηκαν μετά από την κατοχή να αλλάξουν όνομα μετά από καταδικαστική απόφαση Δικαστηρίων για τους δοσίλογους. Πριν και κατά την διάρκεια της Κατοχής κυκλοφορούσαν με τα ονόματα "Αθηναϊκά Νέα" και "Ελεύθερο Βήμα".
Για να κυκλοφορήσουν όμως ξανά μετά την δικαστική απαγόρευση άλλαξαν τα ονόματα τους σε "Νέα" και "Βήμα" σκέτο, όπως ακριβώς κυκλοφορούν και σήμερα.
Αυτή την ιστορία δεν θα βαρεθούμε να την λέμε και να την ξαναλέμε από τον "Στόχο" .



Πάντα με τις δυνάμεις κατοχής τα παιδιά του συγκροτήματος έχουν αναπτύξει μιά παράδοση που δεν σπάει. Μεταμορφώνονται σαν τους χαμαιλέοντες και κυκλοφορούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμη και κατά την διάρκεια της 21ης Απριλίου δεν έχασαν ούτε μιά μέρα...
Σήμερα λοιπόν κυκλοφορούν με αυτό το απίστευτο πρωτοσέλιδο που απλά επιβεβαιώνει την ιστορική τους διαδρομή...

Πηγή stoxos
Αναδημοσίευση από greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου