Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Εδώ και τώρα να υποβάλλουμε μηνύσεις! Διαφημίζουν Ναρκωτικά και Πορνό σε παιδικό επιτραπέζιο παιγνίδι

Αναγνώστες μας  καταγγέλλουν   ότι  εταιρεία παιχνιδιών  ήδη πουλάει επιτραπέζιο παιχνίδι για ανήλικα παιδιά άνω των 12 ετών  στο  οποίο  διαφημίζεται μέσω  των καρτελών του  το πορνό και τα ναρκωτικά.
Αν  δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα η εισαγγελία για αυτό το ανοσιούργημα, τότε θα πρέπει να κινηθούμε όλοι μας  υποβάλλοντας αγωγές και μηνύσεις εναντίον όλων εκείνων που  διανέμουν και πωλούν αυτό το  επικίνδυνο  για την  σωματική και  ψυχική υγεία των παιδιών μας "παιχνίδι".
 
Σας παραθέτουμε τηνκαταγγελία όπως την λάβαμε  (τό όνομα του καταγγέλοντος  δεν το δημοσιεύουμε εφ΄όσον δεν έχουμε την ρητή έγκρίσή του)
Συγχαίρουμε  επίσης τον  καταγγέλοντα διότι έστειλε την  διαμαρτυρία του σε όλους εκείνους που  πωλούν ή διακινούν αυτό  το "παιχνίδι" :

Προς ΚΑΙΣΣΑ και τους διανεμητές του επιτραπέζιου «GRAFFITI πες το με ένα σκίτσο!».
 Διαμαρτύρομαι έντονα, για το περιεχόμενο/κείμενο κάποιων καρτών στο παιχνίδι «GRAFFITI πες το με ένα σκίτσο!» της ΚΑΙΣΣΑ, Οικογενειακά.  Διαφημίζεται σαν παιδικό επιτραπέζιο για ηλικίες 12+.
 Στις κάρτες «Δύσκολα/Εύκολα» συμπεριλαμβάνονται και κάποιες με τις εξής λέξεις σαν στοιχείο για ζωγραφική:

«ΒΙΑΓΚΡΑ», «ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ», «SEX SHOP», «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ», «ΧΑΡΕΜΙ» - «ΦΟΝΟΣ», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ», «ΕΡΩΤΑΣ».
 Θα πρέπει να ντρέπεστε που παράγετε ή προωθείτε τέτοιο παιχνίδι!

Με πληροφορίες από Ορθόδοξο Παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου