Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η Τιμία χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά. (video και φωτογραφίες)


Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς, βρίσκεται από σήμερα (01.12.2010) και έως τις 7 Δεκεμβρίου, η Τιμία Χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού.
Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στις 10  το πρωί, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ Σεραφείμ, παρουσία Αρχών της πόλεως και πλήθους κόσμου.
Το Ιερό Λείψανο μετέφερε από την Κέρκυρα, ο προϊστάμενος του Προσκυνήματος του Αγίου Σπυρίδωνος. Με την άφιξη του Ιερού Λειψάνου, τελέσθηκε Δέηση, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και εν συνεχεία εψάλλει Δοξολογία κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μίλησε για την ιδιαίτερη ευλογία που ζει  η πόλη της οποίας Προστάτης και Πολιούχος , είναι ο Άγιος.

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και VIDEO


Επίσης ο κ. Σεραφείμ, έκανε λόγο για τον σημαντικό ρόλο που έχουν οι Άγιοι στη  σύγχρονη καθημερινότητα μας , σε αντίθεση με διάφορους κύκλους που στόχο έχουν την αποχριστιανοποίηση της χώρα μας.








anagrafes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου