Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ἀπάντησις εἰς τό νέον ὡράριον καταστημάτων


Ἀπάντησις εἰς τό νέον ὡράριον καταστημάτων 

Ἀπό τήν Κυριακήν 3ην Νοεμβρίου θά ἀρχίση ἡ λειτουργία τῶν καταστημάτων καί τάς Κυριακάς. Οἱ μικρομεσαῖοι ἔμποροι εἶχον ἀποφασίσει νά λειτουργοῦν αὐτά μετά τήν θείαν Λειτουργίαν, ἀφοῦ δέν ἠδύναντο νά ἀποτρέψουν τήν λειτουργίαν τῶν καταστημάτων κατά τάς Κυριακάς.
Τά μεγάλα καταστήματα καί ἰδιαιτέρως αἱ πολυεθνικαί τροφίμων (σοῦπερ μάρκετ κ.λπ) ἀπεφάσισαν νά λειτουργοῦν ἀπό τήν 8ην πρωϊνήν. Ὁ πιστός λαός δύναται νά ἀποτρέψη τά σχέδιά των προσερχόμενος εἰς τάς Ἐκκλησίας.

Ὀρθόδοξος Τύπος ἀρ. φυλ. 1996, 1 Νοεμβρίου 2013  

3 σχόλια:

  1. Αυτή την Κυριακή 3/11/2013 : κάνε την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    http://antiparakmi.blogspot.com/2013/11/3112013.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος τίποτα δεν διακινδυνεύει, δεν έχει και τίποτα. Τα μαγαζιά λειτουργούν με Έλληνες υπαλλήλους και τα φροντηστήρια με Έλληνες δασκάλους. Η καινούρια βαπτισμένη δημοκρατία δεν έχει βάση την αρετή αλλά την φιλοδοξία που περικλύει και τους πολίτες και συνεπώς και την φιλοδοξία όλων των άλλων. Πότε θα γίνουμε γενναίοι, όταν θα φύγει ο εχθρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος τίποτε δεν διακινδυνεύει, δεν έχει και τίποτα. Τα καταστήματα λειτουργούν με Έλληνες υπαλλήλους και τα φροντήστηρια με Έλληνες δασκάλους. Το πρόβλημα δεν είναι που δεν αντιστεκόμαστε σε τέτοιου είδους "δημακρατικές" παρεμβάσεις, το πρόβλημα είναι ότι η πειθαρχία μας δεν είναι πια φωτισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου