Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Το πρώτο Bitcoin ATM με σκάνερ χεριού εγκαταστάθηκε στον Καναδά


Το πρώτο Bitcoin ATM με σκάνερ χεριού εγκαταστάθηκε στον Καναδά

Η εγκατάσταση του πρώτου Bitcoin ATM πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια στο Βανκούβερ του Καναδά με πλήθος κόσμου να σχηματίζει ουρά πίσω από το μηχάνημα για να το χρησιμοποιήσει.
Πίσω από την εγκατάσταση  βρίσκεται η εταιρεία Bitcoiniacs η οποία σχεδιάζει να εγκαταστήσει στον Καναδά άλλα πέντε μηχανήματα.

Το ATM σκανάρει το χέρι του χρήστη προκειμένου να επαληθεύσει την ταυτότητά του και του επιτρέπει να πραγματοποιήσει συναλλαγές είτε από Bitcoins σε μετρητά είτε το αντίστροφο. Οι συναλλαγές έχουν ημερήσιο όριο το ποσό των $1000.

Θυμίζουμε ότι το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νομισματικό σύστημα που πρωτοεμφανίστηκε ένα χρόνο πριν και έκτοτε χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο του Διαδικτύου.
via- techgear.gr

1 σχόλιο:

  1. Όπως γίνεται ολοένα και πιο φανερό, οι κύκλοι της μασωνίας προετοιμάζουν τον ερχομό του αντίχριστου.
    Προκαλεί πάντως αίσθηση το γεγονός ότι 2.000 χρόνια πρίν ο Άγιος Ιωάννης - σαν να ήταν παρών στο μέλλον - περιγράφει με μεγάλη ακρίβεια τα γεγονότα προ του αντιχρίστου!!!
    Αν δεν μας βοηθήσει ο Θεός, είναι τόσο βαθειές οι ρίζες της ανομίας, ποτισμένες με υπομονή ολόκληρες δεκαετίες, που δεν θα μπορέσει να τις ανατρέψει και να αντιδράσει κανείς μας.
    Πρέπει να πούμε όλοι μας:
    " ΚΥΡΙΕ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΩΣ ΑΓΑΘΟΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΩΝ ΘΕΟΣ "
    Άλλη σωτηρία δεν υπάρχει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου