Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κύπρος. Χιλιάδες πιστών προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Αγία Κάρα του Πρωτοκλήτου Ανδρέα, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά και νέοι. (Φωτογραφικό υλικό)


Κύπρος. Χιλιάδες πιστών προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Αγία Κάρα του Πρωτοκλήτου Ανδρέα, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά και νέοι

Την Ιερά Μονή Σταυροβουνίου και τα Φυλακισμένα Μνήματα επισκέφθηκαν σήμερα Σάββατο 2 Νεομβρίου 2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και οι λοιποί εξ Ελλάδος Κληρικοί, που συνοδεύουν την Αγία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέου στην Κύπρο.

Ρίγη συγκινήσεως κατά την ώρα της τελέσεως της επιμνημοσύνου δεήσεως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Το εσπέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Εσπερινό, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Στροβόλου Λευκωσίας, όπου έχει τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Κύπριοι αδελφοί μας, κατά χιλιάδες προσέρχονται για να προσκυνήσουν την Αγία Κάρα του Πρωτοκλήτου, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά και νέοι.


Ενημέρωση από Ι. Μητρόπολη Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου