Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Υποδοχή της Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας Χοζοβιώτισσας από την Αμοργό, στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς


Αύριο Κυριακή η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιώτισσας από την Αμοργό.στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς
Την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιώτισσας θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πειραιώς αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της ετήσιας πανηγύρεως της Ενορίας.
Η άφιξη της Εικόνος θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 με πολεμικό πλοίο στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου και στις 18:00 θα γίνει η υποδοχή στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Έβρου, όπου εν πομπή θα μεταφερθεί προς προσκύνηση και Αγιασμό των πιστών, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.
Η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει στο Ναό έως τις 29 Οκτωβρίου.
Κατά την δεκαήμερη παραμονή της Ιεράς Εικόνας στο Ναό μας καθημερινά θα τελείται στις 7:00 το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία και στις 6:00 το απόγευμα ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Δημητρίου, ενώ έχουν προγραμματισθεί εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες  με ενδιαφέροντες προσκεκλημένους.
Επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των Λατρευτικών και λοιπών Εκδηλώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου