Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τη συνδρομή της Task Force ζήτησε ο Γ. Βρούτσης για την προώθηση της ηλ. διακυβέρνησης


«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις και τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές». Αυτό τόνισε σύμφωνα με το Hellenic Resources Network, μετά τη σημερινή συνάντηση με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) Χορστ Ράιχενμπαχ, ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης και πρόσθεσε ότι η αποτελεσματικότητα της διοίκησης έχει μεγάλη σημασία, ιδιαίτερα για το υπουργείο Εργασίας, που αντανακλά, όπως επισήμανε, «το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους».



Ο κ. Βρούτσης, ζήτησε από τον κ. Ράιχενμπαχ, τη συνδρομή της Task Force, για την υλοποίηση τεσσάρων δράσεων στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που είναι αναγκαίες προκειμένου να θεραπευτούν στρεβλώσεις που οδηγούν σε σπατάλη πόρων, και ενίσχυση της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου