Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η νέα ασεβής & υβριστική εκπομπή "Κάψε το σενάριο" του νεοεποχίτικου Mega Channel


Όπως μας ενημέρωσε ο αγαπητός Αντώνιος Κ. το Mega Channel έχει προγραμματίσει για σήμερα εκπομπή υπό τον τίτλο ''κάψε το σενάριο" με την οποία διακωμωδεί τον Μυστικό Δείπνο του Κυρίου μας.
Βλέπετε τρέϊλερ:



Ήδη αρκετοί αδελφοί έχουμε δραστηριοποιηθεί και στέλνουμε από χτές ηλεκτρονικά μηνύματα διαμαρτυρίας: http://www.megatv.com/article.asp?catid=14670  ή προβαίνουμε σε τηλέφωνα διαμαρτυρίας: τηλ.κέντρο Mega 210.6903000

Σας επισυνάπτω κάποια από τα μηνύματα που έχουμε αποστείλει: 

«Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη, έχει διαδοθεί ευρέως ότι στο αυριανό (19/4/2012) επεισόδιο της σειράς "Κάψε το σενάριο" που προβάλλεται από το κανάλι σας, διακωμωδούνται γεγονότα της ζωής του Χριστού που περιγράφονται στο Ιερό Ευαγγέλιο.
Ακριβώς λόγω της ιερότητας του Ευαγγελίου και της αγάπης που τρέφουν στο πρόσωπο του Χριστού οι συνειδητοποιημένοι χριστιανοί ορθόδοξοι, που στη χώρα μας αντιπροσωπεύουμε ομολογουμένως έναν αρκετά μεγάλο αριθμό πολιτών, θα ήταν -αν μη τι άλλο-δείγμα σεβασμού και ευαισθησίας του καναλιού σας απέναντι στην ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως κάθε ανθρώπου να μην προσβάλλεται καμία θρησκεία, πόσο μάλλον η ορθόδοξη πίστη που όχι τυχαίως αποτελεί την επίσημη θρησκεία της χώρας μας.

 Επειδή βεβαίως ουσιαστικά δεν δεσμεύεστε να προβάλλετε οτιδήποτε, τουλάχιστον ας τεθεί εις γνώσιν σας ότι θα εκτεθείτε στις νόμιμες συνέπειες και κυρώσεις, εφόσον επιβεβαιωθεί η προβολή τέτοιων προσβλητικών προς το πρόσωπο του Χριστού ή της ζωής του, αναφορών, οι οποίες δεν συνάδουν προς το αίσθημα λατρείας των πολιτών αυτής της χώρας που τον πιστεύουν και ομολογούν τον Ιησού Χριστόν.

 Διαφημιστικό φιλμάκι του καναλιού σας υπό τον τίτλο ''κάψε το σενάριο'' παρουσιάζει εκπομπή η οποία θα προβληθεί αύριο και διακωμωδεί τον Μυστικό Δείπνο του Κυρίου. Μπορείτε να πιστεύετε οτιδήποτε, δεν σας επιτρέπεται όμως να διακωμωδείτε και να θίγετε την πίστη του 98,2% των ορθοδόξων Ελλήνων.
 Βέβαια δεν θα τολμούσατε ποτέ να διακωμωδείσετε τον Αλλάχ ή τον Θεό των Εβραίων ή τα ιερά σύμβολα τους διότι οι συνέπειες των ενεργειών σας θα γίνονταν άμεσα αντιληπτές.
Ως ελάχιστη πράξη ευαισθησίας προς το θρησκευτικό αίσθημα του Ορθόδοξου Ελληνικού λαού καλείστε να αποσύρετε την απαράδεκτη αυτή εκπομπή.
Σε κάθε πάντως περίπτωση επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω νόμιμες, εις βάρος του καναλιού σας, ενέργειες.
Εννοείτε δε ότι θα μεριμνήσουμε για την ενημέρωση οικείων, φίλων και συλλόγων ώστε να μην παρακολουθούν πλέον το πρόγραμμα σας.»

Εμείς σαν Αναβάσεις πρέπει να σας θυμήσουμε ένα ακόμη μέρος από το αποδομητικό και νεοεποχήτικο πάζλ που μετέχει το mega channel, την εξαιρετικά άθλια και ασεβή σειρά που προώθησε ήδη από το 2010, το "Ουκ αν λάβεις", παρά τις έντονες διαμαρτυρίες εκατοντάδων και χιλιάδων ανθρώπων. 

Δείτε ένα ελάχιστο δείγμα για να θυμηθείτε, και σαφώς όλη η υπόλοιπη σειρά δεν σταματά να γελοιοποιεί τα πρόσωπα του Ιησού Χριστού, των Αποστόλων, του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, να παρουσιάζει κομμένα κεφάλια, αίμα παντού, και ότι άλλο άρρωστο φανταστεί ένας ανισόρροπος νους, κρίνοντας μάλιστα την άθλια παραγωγή ως κατάλληλη για παιδιά, με την γονική συναίνεση!



Δείτε μια εκπομπή για να θυμηθείτε http://www.youtube.com/watch?v=7j-zICFFofE

2 σχόλια:

  1. Έπι 2012 χρόνια όλες οί άντίχριστες δυνάμεις προσπάθησαν νά μειώσουν τό Πανάγιο πρόσωπο τού ΧΡΙΣΤΟΥ καί νά έξαφανίσουν τούς πιστούς χριστιανούς μέ διάφορες τιμωρίες καί μέ άτιμωτικούς θανάτους άλλά προς κέντρα λακτίζουν καί πετρα πού άπέριψαν έγινε κεφαλή γωνίας.Λυπάμαι βέβαια πού έλληνες όρόδοξοι κατάφέ-
    ρονται έναντίον τού άρχηγού τής πίστεως τής πλειο-
    ψηφίας των Έλλήνων άλλά τώρα όλα είναι δυνατά όταν ο έχθρός είναι μέσα στά τείχει μέ σκοπό νά
    λεηλατήσει παίρνοντας τά 30 αργύρια τής προδοσίας.ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΊΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΎΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης και έτσι ίσως έρθει η συναίσθηση και η μετάνοια...
    Αλλά, φταίει και ο ελληνικός λαός που επιτρέπει να χειραγωγείται από τα ΜΜΕ. Ας κλείσουμε τις τηλεοράσεις μια για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου