Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Σχολή Γονέων Κατερίνης. Ομιλία Μητρ. Πειραιώς Σεραφείμ με θέμα :«Τεκτονισμός - Μασονία: Η αποκρυφιστική και παγανιστική Λατρεία του Εωσφόρου»


Πανηγυρική η εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης με πρώτο ομιλητή τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.
Πανηγυρική ήταν η έναρξη της Σχολής Γονέων-Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης το Σάββατο 2/11/2013 για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014. Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος ήταν και ο πρώτος ομιλητής.
Ακολούθησε η τελετή αδελφοποίησης της Σχολής Γονέων Κατερίνης με τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιώς με εμπνευσμένες εκφωνήσεις των δύο προέδρων κ.κ.Κορομπίλη και Χαραντζόπουλου πάνω στους κοινούς σκοπούς, τα οράματα και τους στόχους των παραπάνω συνδέσμων.
Εποικοδομητική η αδελφοποίηση εφόσον οι στόχοι πραγματώνονται της μεν Σχολής Γονέων Κατερίνης μέσα από την 25η πορεία της, του δε Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς από τη 20η πορεία με ομιλίες και ημερίδες για γνώση τεκμηριωμένη επιστημονικά, χωρίς φανατισμούς και ιδεοληψίες με αγάπη για την πατρίδα και την ελληνορθόδοξη αυτοσυνειδησία. Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες που σφράγισαν την αδελφοποίησηΑκολούθησε η ομιλία του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Σεραφείμ με θέμα «Τεκτονισμός-Μασονία. Η αποκρυφιστική και παγανιστική λατρεία του Εωσφόρου ».
Χωρίς να αναφέρεται σε πρόσωπα ο ομιλητής, διότι είναι εικόνες Θεού, καταθέτει και καταγγέλλει το σύστημα χωρίς μισαλλοδοξία και εχθρικό λόγο. Ιστορικά στην Ελλάδα το τεκτονικό ίδρυμα αναγνωρίστηκε με διατάγματα το 1927, αργότερα το 1949 και στη συνέχεια το 1956 με σκοπό την ευποιϊα και την περίθαλψη και μόρφωση των απόρων παίδων. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα μυσταγωγικό σύστημα, μια θρησκεία με μυστικούς σκοπούς που καταδικάστηκε από την Εκκλησία της Ελλάδας και λατρεύει τον Εωσφόρο ως Μέγα αρχιτέκτονα του σύμπαντος {Μ.Α.Τ.Σ.}.
Οι μασωνικές στοές είναι σωματεία που εξαπατούν τη Δικαιοσύνη, αποκρύπτουν το δόγμα του Εωσφόρου, έχουν κρύφια δόγματα και δεν καλύπτονται από το Σύνταγμα.

Η μυστική εταιρεία των τεκτόνων στηρίζεται στην αλληλεγγύη που είναι υπεράνω θρησκείας και έθνους, ενώ η καρδιά όλων των θρησκειών βρίσκεται στη μασωνία. Ο τέκτονας αν και τιμά την ηθική όλων των θρησκειών, επιδιώκει τη διάδοση μόνο του δικού του  «πιστεύω», υπακούει στον μέγα διδάσκαλο τον «σεβάσμιο», που έχει τον 33ο βαθμό μύησης, ασυζητητί.
Αν η θρησκευτική αυτή συνομωτική οργάνωση αποκάλυπτε τους πραγματικούς στόχους και σκοπούς της δε θα ήταν νόμιμη από πλευράς δικαιοσύνης. Τώρα καλύπτεται με τον φιλεκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό μανδύα της ευποιϊας και τα μυστικά αποκαλύπτονται σταδιακά μόνο στους μυημένους. Δε φανερώνεται η λατρεία προς τον Μ.Α.Τ.Σ., που ταυτίζεται με τον Εωσφόρο, παγιδεύοντας με πλάνες και κακοδοξίες τα μέλη και προωθούν την πανθρησκεία εφόσον εξισώνουν τον Χριστό με τον Αλλάχ, τον Βούδα, τον Βισνού και τους αρχαίους ειδωλολατρικούς θεούς.

Κάθε καλό προέρχεται από τη φύση, τον Όσιρι, η κακία από τον Θεό ,ενώ οι δαίμονες διακρίνονται για την αμνησικακία τους. Πλήρης ανατροπή και διαστροφή του Χριστιανισμού και της Αγίας Γραφής επιδιώκεται με σκοπό την ιδίαν γνώση κι όχι Αποκάλυψη, την άσκηση της αρετής αλλά όχι τη λύτρωση. Εμπνέονται άλλωστε από την Καμπάλα ,τον αρχαίο εβραϊκό μυστικισμό - που δεν έχει σχέση με την Π. Διαθήκη - κι από παγανιστικές θεωρίες, όπως αφήνουν να εννοηθούν στα βιβλία τους οι μασώνοι Πάϊκ, Μελισσαρόπουλος και άλλοι. Προθάλαμοι για όλα αυτά οι Λάιονς, οι Ρόταρυ, η ΧΑΝ ενώ απότοκα όλων αυτών η μαγεία, η αστρολογία και ο αποκρυφισμός.

Η αποκαλυπτική με στοιχεία ομιλία του Σεβασμιωτάτου προβλημάτισε το πολυπληθές ακροατήριο και ο ομιλητής απάντησε ικανοποιητικά, για όλους, στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Βουλευτής Πιερίας κ. Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.Σαββας Χιονίδης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Ιωάννης Καζταρίδης, πρώην Βουλευτές και Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι  καθώς και φίλοι της Σχολής Γονέων που ήρθαν από την Αθήνα, τον Πειραιά, την Λάρισα, την Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η επόμενη ομιλία προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 11/11/2013 με ομιλητές τον κ.Κωνσταντίνο Χολέβα, πολιτικό επιστήμονα και τον κ. Ιωάννη Σαρσάκη, στρατιωτικό ε.ε. με θέμα  «Ο Άγιος Αυτοκράτορας Ιωάννης Βατάτζης».

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

Ενημέρωση από Σχολή Γονέων Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου