Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Όταν οι δημοσιογράφοι αγαπάνε την πατρίδα τους και δεν έχουν απωλέσει την συνείδησή τους ευτελίζουν εύκολα τους Παγκόσμιους Τραπεζίτες. (Βίντεο- Αξίζει να το δείτε)


Αναβάσεις : Όταν στην Ελλάδα ασχολούμαστε με χαστούκια ενώ τα πάντα καταρρέουν και καταστρέφονται γύρω μας, όταν άνθρωποι δολοφονούνται, βασανίζονται, αυτοκτονούν, πεθαίνουν από έλλειψη φαρμάκων,  οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι αγαπώντας την πατρίδα τους και τους Ιρλανδούς, κάνουν τους Παγκόσμιους Τραπεζίτες να φεύγουν μουγκοί και ηττημένοι από τις "λαμπρές" συνεντεύξεις που σκηνοθετούν.
______________________

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία. Ολικός ευτελισμός της εθνοκτονικής τρόϊκα.
Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch, και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.



Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ, που τρομοκρατούν το λαό μας, μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί, ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ "γλύφουν" ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.
Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας,πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά όσων συνηγόρησαν στις αυτοκτονίες των Ελλήνων και στο νέο μεταναστευτικό κύμα που ''αδειάζει'' τη χώρα από τους εκλεκτούς επιστήμονες ενώ γεμίζει με λαθροεποίκους.
Κάθε δύο γεννιές περίπου υπάρχει ένα μεταναστευτικό κύμα. Τα συμπεράσματα και πράξεις θα είναι δικά σας.
Πηγή κειμένου και βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου