Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τα βίντεο της Ημερίδας:«Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος "εγκεφαλικός θάνατος";» (σε youtube)


Είχαμε ανεβάσει τις ομιλίες όπως ήταν από το intv.gr εδώ  αλλά πολλά ιστολόγια παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούν να τις βάλουν στην σελίδα τους στην συγκεκριμένη μορφή, καθώς επίσης αρκετοί αναγνώστες δεν μπορούσαν να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους.
Γι΄αυτόν τον λόγο τα ανεβάσαμε στο youtube έτσι ώστε όλοι να βολευτούν και να ελαφρύνουμε τον σέρβερ του κ. Γιώργου Αρβανίτη (intv.gr)

Το πρώτο μέρος από τα συγκλονιστικά βίντεο των εισηγήσεων των τριών καθηγητών στην Ημερίδα της Μητρόπολης Γλυφάδας με θέμα : «Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος "εγκεφαλικός θάνατος";»
Μάλιστα στο βίντεο της εισήγησης του καθηγητή Κωνσταντίνου Καρακατσάνη έχει συγκλονιστικές στιγμές από ασθενείς οι οποίοι ενώ θεωρούνται εγκεφαλικά νεκροί, κάνουν κινήσεις μέχρι του σημείου να σηκωθούν όρθιοι!!Πατήστε για το Β' Μέρος


Το δεύτερο μέρος από το βίντεο των εισηγήσεων των πρωτ. Στεφάνου Στεφόπουλου & Κων/νου Στρατηγόπουλου στην Ημερίδα της Μητρόπολης Γλυφάδας με θέμα : «Είναι πραγματικός θάνατος ο λεγόμενος "εγκεφαλικός θάνατος";»
Η εισήγηση του π. Κων/νου ήταν καταπέλτης και αρκετές φορές αναφέρθηκε στην "τρομοκρατία της θεολογίας"Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα πατώντας  Ημερίδα για τον "Εγκεφαλικό Θάνατο"

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου