Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο Χαιρετισμός του Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου στην Ημερίδα για τον "Εγκεφαλικό Θάνατο" της Μητρόπολεως Γλυφάδας.


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η  Ημερίδα για τον "Εγκεφαλικό Θάνατο" της Μητρόπολεως Γλυφάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Attica Center, σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, όχι αδίκως, αφού οι εισηγήσεις των ομιλητών ήταν καταπέλτης με πλήθος στοιχείων και δεδομένων, τα οποία και συγκλόνισαν τους παρευρεθέντες.
Οι Αναβάσεις ήταν εκεί και σας παρουσιάζουν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες, καθώς και τις ηχητικές εισηγήσεις των ομιλούντων. Να σημειώσουμε την τηλεοπτική κάλυψη την πραγματοποίησε το intv.gr, και το οποίο θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση ολόκληρη την Ημερίδα.
Επίσης εντός ολίγων ημερών θα αναρτηθούν και οι γραπτές εισηγήσεις των ομιλητών.


Ξεκινούμε τις ομιλίες από την Εναρκτήριο Προσευχή και τον Χαιρετισμό του Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης κ. Παύλου.Για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε την ομιλία σε mp3 πατήστε ΕΔΩ (δεξί κλίκ αποθήκευση ως, ή αποθήκευση δεσμού ως)


Διαβάστε όλες τις ομιλίες πατώντας  Ημερίδα για τον "Εγκεφαλικό Θάνατο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου