Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Το Υπουργείο Εργασίας και η ΜΚΟ «Ακαδημία Δημητριάδος». Ιωάννης Μαρκάς


Γράφει ο Ιωάννης Ν. Μαρκάς
Πρίν από λίγες ημέρες, το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», που αιτούνται να ενταχθούν στο πρόγραμμα «κοινωνικής εργασίας».

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, πως όσες ΜΚΟ επιλεγούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα μοιραστούν το –διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 280 εκατ. ευρώ!!

Προφανώς όταν ο πρωθυπουργός της χώρας διεκήρυττε προεκλογικά πως «λεφτά υπάρχουν», εννοούσε πως υπάρχουν για τις διάφορες ποικιλώνυμες ΜΚΟ, αλλά όχι για τους μισθούς και τις συντάξεις των απλών πολιτών.

Ανάμεσα σ’ αυτές τις «οργανώσεις» βρίσκεται και η ΜΚΟ «Ακαδημία Δημητριάδος», η γνωστή σε όλους «Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, η οποία στήνεται «στην ουρά» μαζί με άλλες 173 ΜΚΟ, για τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση.

Διαβάστε το υπόλοιπο στο παρακάτω:
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Πηγή ιστολόγιο Θρησκευτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου