Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο π. Σάββας Αγιορείτης θα ομιλήσει στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας το Σάββατο 2 Απριλίου μετά τον Εσπερινό 5 μμ.


Το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 ο π. Σάββας Αγιορείτης θα παρευρεθεί στον Εσπερινό του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Νικαίας και κατόπιν θα ομιλήσει για θέμα σχετικό με την Τεσσαρακοστή.

Ο πατήρ Σάββας ασκείται από το 1989 στο κελί των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Κερασιά του Αγίου Όρους το οποίο ανήκει στην Ι.Μ.Μεγίστης Λαύρας.
Ανήκει στην συνοδεία του γέροντος π. Μάξιμου Ψιλόπουλου, και συνασκείται με τους μοναχούς Μακάριο, Παρθένιο, και Καλλίνικο.

   -   Διακονεί και βοηθάει τον γέροντά του στο γυναικείο Ησυχαστήριο «Ανάστασις Χριστού -Εμμαούς,  άγιος Βασίλειος Λαγκαδά.

  -   Επίσης με την ευλογία του γέροντά του βοηθάει στο ιεραποστολικό έργο (ομιλίες, Ι. Εξομολόγηση, προσκυνήματα στους Αγίους Τόπους, εργασία με τους νέους).

Τέλος στην Θεσσαλονίκη διακονεί στον Ι. Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (περιοχή Ιπποδρομίου) ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο κοντά στον Λευκό Πύργο.

Τελειώνοντας (αν μπορούμε να το πούμε αυτό) είναι πτυχιούχος οδοντίατρος και πτυχιούχος Θεολογίας.

Μπορείτε να δείτε την ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Γονέων Κατερίνης με θέμα  «Το σαράκι της ψυχής»  (Βιντεοσκ.ομιλία)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου