Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης και οι γενίτσαροι του Νεο-οθωμανισμού έκοψαν την ομιλία του Μητροπολίτη Άνθιμου



Η ελεγχόμενη ενημέρωση σε όλο της το "μεγαλείο".

Η διακοπή της ομιλίας στο επίμαχο σημείο είναι ενδεικτική της ύπαρξης ενός συγκροτημένου κέντρου ελέγχου της ενημέρωσης που δρα με βάσει συγκεκριμένη ατζέντα για την προώθηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και αποσιωπά όσες φωνές αντιτίθενται σε αυτή.

Το γεγονός τονίζει την βαρύτητα που αποδίδει η παρούσα ελληνική κυβέρνηση στην ελληνοτουρκική προσέγγιση, σε βαθμό που φτάνει να περιορίζει την ελευθερία έκφρασης σε μια δήθεν δημοκρατική χώρα, καταπάτωντας το Σύνταγμα. Μια ελληνοτουρκική προσέγγιση που θέλει την Ελλάδα σε ρόλο μιας υποτελούς απεθνοποιημένης οντότητας υπό την σφαίρα επιρροής της Τουρκίας.

Οι αυταρχικές αυτές πρακτικές λογοκρισίας της κυβέρνησης Παπανδρέου επιφέρουν το ακριβώς αντίθετο αποτελεσμα, αφήνοντας την εκτεθημένη σε ολοένα και περισσότερους Έλληνες.

ellinopsychos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου