Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αναστολή λειτουργίας των "Αναβάσεων"



Το Ορθόδοξο ιστολόγιο "Αναβάσεις"  μετά την πλέον των τεσσάρων χρόνων καθημερινής παρουσία του στο διαδίκτυο αναστέλλει την λειτουργία του, «άχρι καιρού».

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς όσους αφανείς αδελφούς βοήθησαν σ΄αυτό το επίπονο έργο, είτε με προσωπική εργασία είτε με αδελφικές υποδείξεις, ευχαριστούμε τους αναγνώστες, λαϊκούς, κληρικούς, μοναχούς, ιερομονάχους, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους και με τις ευχές τους, τέλος ζητούμε ταπεινά συγνώμη από όσους στενοχωρήσαμε έστω και άθελά μας.



Καλά και ευλογημένα Άγια Χριστούγεννα σε όλους, με την προσδοκία η Γέννηση του Παντοδύναμου Κυρίου να ελευθερώσει και την αγαπημένη πατρίδα μας από τον δαιμονικό και δηλητηριώδη ιστό, στον οποίο κρατείται δέσμια.

 
Σπύρος 
Από την Διαχείριση των Αναβάσεων

15 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα. Σας περιμένουμε με το καλό να σας ξαναδούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας Ευχαριστούμε για όλα! και σας παρακαλούμε μην κλείσετε το υπέροχο και ευλογημένο blog και την ιστοσελίδα σας. Ας την αφήσετε να υπάρχει και αυτή μαζί με τα άλλα να συνεχίζει έστω και από "μόνο" του να κάνει ιεραποστολή σε όλους όσους μπαίνουνε μέσα για να κατηχηθούνε και για να ευλογηθούνε. Σας Ευχαριστούμε !!! Ελπίζω πάλι σύντομα να ξαναεπιστρέψετε και να συνεχίσετε και εσείς την ιεραποστολή σας μαζί με όλους εμάς. Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για όλα! Ο κόπος σας που έχετε καταβάλει μεγάλος και το έργο σας σημαντικότατο...
    Θα συνεχίσω να σας επισκέπτομαι,διαβάζοντας παλαιότερες αναρτήσεις που δεν έχω προλάβει να διαβάσω, γιατί όλα τα άρθρα σας είναι πολύ αξιόλογα.
    Καλά Χριστούγεννα!
    Θα περιμένουμε να σας δούμε ξανά, όταν θέλει ο Θεός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε πολύ! Επιτελέσατε σημαντικότατο έργο κατηχήσεως του λαού, χωρίς φωνασκίες και με ωραίο ήθος. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην κάνετε κανένα αστείο, έτσι;

    Ένας καθημερινός αναγνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι η διακοπή να 'ναι προσωρινή. Η προσφορά σας στην καθημερινότητά μας ήταν μεγάλη. Ελπίζω σύντομα να επανεκκινήσετε την ιστοσελίδα μας, που τόσο αθόρυβα, σεμνά και έγκυρα μας τροφοδοτούσε πνευματικά και όχι μόνο. Μέχρι τότε ας παραμένει προσβάσιμο το site για αναδρομές σε θέματα από το παρελθόν και σε άρθρα που αποθηκεύσαμε για να διαβάσουμε σε κατάλληλους χρόνους. Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα. Με το καλό να ξανανταμώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι η διακοπή να 'ναι προσωρινή. Η προσφορά σας στην καθημερινότητά μας ήταν μεγάλη. Ελπίζω σύντομα να επανεκκινήσετε την ιστοσελίδα που αγαπήσαμε και που τόσο αθόρυβα, σεμνά και έγκυρα μας τροφοδοτούσε με πνευματικά, και όχι μόνο, ζητήματα. Μέχρι τότε ας παραμένει προσβάσιμο το site για αναδρομές σε θέματα από το παρελθόν και σε άρθρα που αποθηκεύσαμε για να διαβάσουμε σε κατάλληλους χρόνους. Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα. Με το καλό να ξανανταμώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα των αναβασεων! Ευχομεθα γρηγορα κοντα μας! Καλα Χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστούμε πολύ για το μεγάλο έργο που διατελέσατε τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το χριστιανικό σας έργο είτε από το blog είτε με άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελπίζω σύντομα να επανεκκινήσετε την ιστοσελίδα που αγαπήσαμε και που τόσο αθόρυβα, σεμνά και έγκυρα μας τροφοδοτούσε με πνευματικά, και όχι μόνο, ζητήματα.Σας Παρακαλούμε ειλικρινώς μέχρι τότε ας παραμένει προσβάσιμο το site για αναδρομές σε θέματα από το παρελθόν και σε άρθρα που αποθηκεύσαμε για να διαβάσουμε σε κατάλληλους χρόνους στουσ δύσκολους καιρούς που διανύουμε.... Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα.!!!
    Με το καλό να ξανανταμώσουμε.
    Να γνωρίζετε ότι πραγματικά το κενός σας είναι δυσαναπλήρωτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί αγαπητοί φίλοι; Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για την υπευθυνότητα με την οποία λειτουργήσατε τόσα χρόνια.
    Παράκληση για να κρατήσετε το ιστολόγιο, έστω και με 1 ανάρτηση ανά βδομάδα. Χρειάζεται να υπάρχουν τέτοια ιστολόγια. Λειτουργούν ως μοχλός πίεσης στην Νέα Τάξη και στα τσιράκια της.
    Ευχαριστούμε και παρακαλούμε ΜΗΝ σταματήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχόμαστε σύντομα να μπορέσετε να επαναλειτουργήσετε τις Αναβάσεις γιατί μας λείπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευελπιστούμε σε καινούριες σας αναρτήσεις. Σας ευχαριστούμε για την αξιέπαινη προσπάθεια σας στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που βιώνουμε ως έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου