Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Οι προσευχές που δεν εισακούγονται. (Απόσπασμα από την ταινία "Ψυχοφελείς Ιστορίες και Παραβολές")


Η δεύτερη πράξη της ευχάριστης Λευκορωσικής ταινίας: "Ψυχοφελείς Ιστορίες και Παραβολές".
Λευκορωσικής παραγωγής, με πολύ διδακτικό περιεχόμενο. Μετάφραση Ευγενία Τελιζένκο. Υποτιτλισμός: Ενορία Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου 40 Εκκλησιών, Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης



Διευκρίνηση: Ο λόγος που βάζουμε τα αποσπάσματα από την συγκεκριμένη ταινία, είναι για να καταδείξουμε την τεράστια διαφορά μεταξύ της δικής μας διαβρωμένης τηλεόρασης - κινηματογράφου και την αντίστοιχη άλλων ορθόδοξων κρατών.
Δεν βάζουμε τα αποσπάσματα ούτε για ποιμαντορικούς ή δογματικούς  ή θεολογικούς λόγους, αλλά για το βαθύτερο μήνυμα που αυτά περιέχουν, και το μήνυμα ορθοδόξου φρονήματος που υπάρχει μέσα σ΄αυτά και απευθύνεται στον ευήκοο λαό της ορθόδοξης Λευκορωσίας.
Αντίθετα το μήνυμα που προωθείται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και αναπαραγάγεται από τα μέσα που προαναφέραμε, το βλέπουμε από την πλήρη ισοπέδωση κάθε ανθρώπινης αξίας και υποστάσεως, με αποκορύφωμα την επιδότηση των πνευματικών και ψυχοσωματικών ανωμαλιών (βλέπε ΕΔΩ) του σημερινού μεταπτωτικού ανθρώπου.

Δείτε επίσης 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου