Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ας προσευχηθούμε θερμά για την μικρή Ελένη και την οικογένειά της


Η Ελένη Τρίαρου είναι ένα παιδί 5 χρονών από το Παραλίμνι της Κύπρου, που από τις αρχές Αυγούστου νοσηλεύεται στο Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου, όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ύστερα από διάγνωση των γιατρών μιας μορφής Συνδυασμένης Ανοσοανεπάρκειας.

Τον τελευταίο μήνα ωστόσο, η μικρή Ελένη εμφάνισε κακοήθη όγκο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ίδια της η επίγεια ζωή.
Εμείς οι συγγενείς της μικρής Ελένης παρακαλούμε θερμά κάθε προσευχόμενο άνθρωπο να προσευχηθεί τόσο για την Ελένη όσο και για τους γονείς της. 

Κυρίως όμως να προσευχηθεί για το όποια και να είναι η κατάληξη της Ελένης : " ο Πνευματικός λόγος που επέτρεψε ο Θεός μας τούτη τη δοκιμασία στην οικογενειά μας ...να πιάσει τόπο και να σημάνει την Πνευματική μας Μετάνοια".

Ονόματα Γονέων: Φώτης & Δέσποινα
Αδελφός :     Ιάκωβος ... και λοιποί συγγενείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου