Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μνημόνιο συναντίληψης(?) και συνεργασίας(!) μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας


Παρουσία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και του Χρήστου Παπουτσή Mνημόνιο συναντίληψης (?) και συνεργασίας υπέγραψαν η φιλανθρωπική εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στόχος του μνημονίου είναι η παροχή κάθε δυνατής ηθικής και υλικής βοήθειας προς τις λιγότερο ευνοημένες κοινωνικές ομάδες με την ανάληψη σχετικών δράσεων τόσο από την ΜΚΟ «Αποστολή» όσο και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στην υπογραφή του μνημονίου παρέστη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.


Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη συλλογή στοιχείων και την αλληλοενημέρωση σε περίπτωση καταστροφών, τη δυνατότητα διοργάνωσης από κοινού σεμιναρίων και εκδηλώσεων, την παραγωγή και διανομή ενημερωτικού υλικού, τη δυνατότητα παροχής φιλοξενίας σε πληγέντες από καταστροφές και την αξιοποίηση του εθελοντικού δικτύου.

  newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου