Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Συνέντευξη Μητροπολίτη Πειραιώς: Η κυβέρνηση έχει ήδη προμηθευτεί 9 εκ. Κάρτες του Πολίτη (Βίντεο)


Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ:

    * Η κυβέρνηση έχει ήδη προμηθευτεί 9 εκ. μικροεπεξεργαστές RFID(Κάρτα του Πολίτη), είναι αποθηκευμένοι στα ΜΑΤ της Καισαριανής.
    * Γιατί προμηθεύτηκε πριν νομοθετήσει;
    * Ο στόχος είναι η εμφύτευση και το χάραγμα...
    * Είναι μέγιστος κίνδυνος για την ανθρώπινη προσωπικότητα η δήθεν τεχνολογική πρόοδος και η δήθεν εξυπηρέτηση!




pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

  1. Θα ηθελα να συμπληρωσω σε ολα αυτα τα σωστοτατα που ανεφερε ο Σεβασμιωτατος Μητρ.Πειραια,λογω μονο των γνωσεων μου οτι οταν και αν κατορθωθει να γινει η εμφυτευση του rfid εκτος των οσων ειπωθηκαν απο τον Σεβασμιοτατο,υπαρχει ανετα η δυνατοτητα της αποστολης απο αλλα κεντρα, ειδικων επεξεργασμενων μηνυματων οταν χρειαστει , που πλεον θα μπορουν να επηρεαζουν την νοηση του ανθρωπου καθως και την συμπεριφορα , εκεινου , που θα εχει υποστει την εμφυτευση, με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.Βεβαια αυτο για να το καταννοηση καποιος πρεπει πραγματικα να εχει ειδικες γνωσεις που εχουν σχεση με την δυνατοτητα μεταφορας δεδομενων υπο μορφη κυματων και την ληψη τους απο εντελως ειδικους δεκτες(Καψουλες),Αυτη η ενεργεια εχει ηδη προγραμματιστει στις καψουλες εμφυτευσης και εχει δοκιμαστει.

    Αυτα τα συμπληρωματικα ετσι για να εχουμε μια περισσοτερη σφαιρικη αντιληψη του θεματος τουτου.

    Γ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου