Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Απαντήσεις σε μήνυμα αναγνώστη μας αλλά και γενικά σε θέματα που αφορούν τους αεροψεκασμούς.


Παραλάβαμε ηλεκτρονική επιστολή από αναγνώστη μας, ο οποίος μας ερωτά και έχει ενστάσεις στο αν θα πρέπει να ασχοληθούμε και με το θέμα των αεροψεκασμών (Chemtrails).
Το προηγούμενο θέμα που αναρτήσαμε αφορούσε την Πέμπτη 2 Ιουνίου, η φωτογραφία που βάζουμε είναι από την Παρασκευή 3 Ιουνίου '11
Από το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησαν αεροψεκασμοί διαδοχικοί, σε μια ημέρα με αίθριο καιρό ηλιόλουστο, σχετική υγρασία και άπνοια. Σιγά -σιγά και σταδιακά γέμισε ο ουρανός πάνω από τον δυτικό θόλο του λεκανοπεδίου με χημικά νέφη, χωρίς την παραμικρή ύπαρξη φυσιολογικού νέφους.
Το αποτέλεσμα ήταν κατά τις 7 μ.μ και ενώ ο ήλιος δύει στις 8,44 μ.μ να συσκοτίσουν τον ήλιο, ο οποίος φαίνεται σαν να έχει δύσει στην φωτογραφία αυτή (και σε άλλες πολλές παρόμοιες που διαθέτουμε), ενώ βρίσκεται σε γωνία περίπου 20 μοιρών πάνω απ΄τον ορίζοντα και φυσιολογικά θα έπρεπε να έχει πολύ φως διαθέσιμο ακόμη.
Η πιο άσχημη και καταθλιπτική δύση που θυμόμαστε από μικρά παιδιά, όσοι τουλάχιστον γίναμε μάρτυρες του συγκεκριμένου φαινομένου της Παρασκευής 3 Ιουνίου.



Τα γράφω όλα αυτά για να δείξω ότι δεν περνάει ημέρα που να μην μας ψεκάζουν ασταμάτητα.
Όταν κάποιος τα βλέπει με τα μάτια του όλα αυτά, τα καταγράφει ο ίδιος (και κοντινοί του άνθρωποι ή όσοι θέλησαν να ασχοληθούν) με φωτογραφίες και βίντεο επί καθημερινής βάσης, και με την προυπόθεση ότι κανείς άλλος δεν ασχολήται να πιέσει προς την κατεύθυνση των επερωτήσεων στην Βουλή για να βρεθεί ένας υπεύθυνος φορέας να απαντήσειείναι δυνατόν να θάψουμε την συνείδησή μας, και να μην ασχοληθούμε; Να μην ενημερώσουμε; 
Σταματήσαμε να ασχολούμαστε με την ομολογία, τον οικουμενισμό, την πανθρησκεία, τα εθνικά θέματα, την αποδόμηση της Ελλάδος, της ιστορίας, της παιδείας, των αξιών, τις αγωνίες του σημερινού ανθρώπου, την αναστάσιμη πορεία του ανθρώπου;

Θα ντρεπόμασταν να κοιτάξουμε τα ίδια μας τα παιδιά στα μάτια αν δεν το κάναμε. Αυτό λέει η συνείδησή μας μετά από έξι περίπου μήνες συνεχόμενων παρατηρήσεων, δεν είναι πλέον αστείο, ή ένα αδιάφορο φαινόμενο. Ούτε έχει να κάνει με ψεκασμούς "κουνουπιών¨, όπως υποθέτουν κάποιοι γιατί, α)δεν γίνεται να ψεκάζεις έντομα καθημερινά και ασταμάτητα σε όλο τον ουρανό και στο λεκανοπέδιο και σε άλλες πόλεις, β) Οι ψεκασμοί εντόμων γίνονται από μικρά αεροσκάφη, σε πολύ χαμηλό ύψος, ενώ εδώ έχουμε να κάνουμε με Boeing C-137  και άλλα τεράστια τετρακινητήρια ή δικινητήρια αεριωθούμενα αεροσκάφη τα οποία διασχίζουν τον ορίζοντα τρέχοντας με διπλάσια σχεδόν ταχύτητα από τα κοινά επιβατικά. γ) Με τι κόστος θα ψεκάζεις ασταμάτητα κουνούπια και ποιός θα στο προσφέρει;

Σημείωση: Υπάρχουν περιοχές που δεν πετούν επιβατικά, οπότε εκεί είναι μονόδρομος, ότι αεροπλάνα πετάξουν είναι τα συγκεκριμένα των αεροψεκασμών που πηγαινοέρχονται είτε αδειάζοντας, είτε επαναγεμίζοντας τις δεξαμενές τους από την βάση τους.

Στον χρόνο που δημιουργήσαμε και λειτουργούμε την συγκεκριμένη σελίδα των Αναβάσεων, ασχοληθήκαμε και ασχολούμαστε με πολλά θέματα, δεν χρειάζεται να τα αναφέρω τώρα, οπότε οι προτροπές «μην ασχολείστε με τους αεροψεκασμούς» δυστυχώς μόνο σε υπόνοιες μπορεί να μας βάλουν.

Αν κάποιος "ενοχλήται" με δημοσίευση αεροψεκασμών κάλλιστα μπορεί να διαβάσει την επόμενη δημοσίευση, ή να βρει κάτι από γραπτό κείμενο, ομιλία, ή βίντεο που αναπαύει την ψυχή του.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ούτε ντεντέκτιβ, να κυνηγούμε μάγισσες ή χαμένους θησαυρούς, ή θέματα για να αυξήσουμε την αναγνωσιμότητά μας, αντίθετα είμαστε οικογενειάρχες που παλεύουν να επιβιώσουν, και αν υπήρχαν οι οργανισμοί ή τα πρόσωπα να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα, πιθανότατα δεν θα ξαναδιαβάζατε καμιά μας δημοσίευση.
Αυτό θα σήμαινε ότι όλα θα ήταν "υπό έλεγχο", και υπό την ευλογία του Θεού, άρα εμείς θα είμασταν εντελώς περιττοί και θα ασχολούμασταν μόνο με την πνευματική μας κατάσταση, την εργασία μας και την οικογένειά μας.(με την χάρη του Θεού!)

Είναι όμως έτσι; Είναι ευλογημένα όλα αυτά που συμβαίνουν; Για παράδειγμα είναι ευλογημένες από τον Θεό οι δολοφονικές εκτρώσεις; Μη γένοιτο!
Αν λοιπόν ασχοληθεί κάποιος και αγωνιστεί εναντίον των εκτρώσεων είναι πλανεμένος όπως αναρωτιέται ο αδελφός αναγνώστης;
Η μήπως θα βαρύνει τον γνωρίζοντα, το να απολογηθεί στον Θεό γι΄αυτά που μπορούσε να κάνει αλλά δεν έκανε, όπως σαφέστατα μας περιγράφει στο εγχειρίδιο περί εξομολογήσεως ο Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης;

Σε μια τελευταία ένσταση του αναγνώστη μας :«ίσως οι αεροψεκασμοί να υφίστανται αλλά ο Κύριος αποκλείεται να επιτρέπει να έχουν σημαντικές επιδράσεις!», θα απαντήσουμε με το παραπάνω παράδειγμα των εκτρώσεων, «οι εκτρώσεις υφίστανται αλλά,  δεν έχουν σημαντικές επιδράσεις, αφού μιλάμε για θάνατο -δολοφονίες αθώων πλασμάτων, και επιβάρυνση με τραγικό αντίτιμο και δυσβάσταχτα βάρη τους έχοντες την ευθύνη;»

 Αν ήταν έτσι, αν δεν υπήρχε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα πουθενά τότε, όχι εμείς οι ανάξιοι, αλλά ούτε οι Προφήτες, ούτε οι Άγιοι, ούτε ο ίδιος ο Χριστός θα επενέβαινε στην ζωή της ανθρωπότητας για να την αναπαύσει (Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καὶ πεφορτισμένοι, κἀγὼ ἀναπαύσω ὑμᾶς) , και να την διασώσει και απελευθερώσει εκ των δεσμών του θανάτου, διαμέσου της μαρτυρικής Σταυρώσεως και της Αναστάσεώς Του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η αναξιότητά μας θα διορθώσει τον κόσμο, προφανώς θα κάνουμε και πολλά λάθη σ΄αυτήν την πορεία, αλλά νοιώθουμε συνειδησιακά ότι έχουμε υποχρέωση και καθήκον να ενημερώσουμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε κάτω από τις ευλογίες των πνευματικών μας,  και με την χάρη του Θεού πάντα στα πλαίσια της στρατευομένης και αναστάσιμης Εκκλησίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ένας εκ των διαχειριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου