Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Διευκρίνηση για την θέση των "Αναβάσεων" στην ανακοίνωση του Μητρ. Πειραιώς με θέμα την λέσχη "Bilderberg"


Την Παρασκευή 3 Ιουνίου δημοσιεύσαμε ανακοίνωση του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ με γενικό θέμα την λέσχη "Bilderberg" και τους σχεδιασμούς και πρακτικές της.

Μέσα στην μακροσκελή ανακοίνωση του σεβασμιωτάτου Πειραιώς και συγκεκριμένα στην προτελευταία παράγραφο γράφεται :
«Νά λοιπόν, γιατί συγχαίρω ἀπό τά βάθη τῆς ψυχῆς μου τό κίνημα «ἀγανακτισμένων», νά γιατί σπεύδω νά ἀσπασθῶ μετ’ εὐλαβείας τόν μαΐστορα τοῦ τόπου καί τοῦ τρόπου μας κυρ Μίκη Θεοδωράκη καί τούς πανεπιστημιακούς μου δασκάλους Γ. Κασιμάτη καί Αἰδεσιμ. Κωνσταντῖνο Μπέη πού ὑψώνουν ἄφοβα τό λάβαρο τῆς ἀντίστασης στήν ἄθλια σιωνιστική καταιγίδα καί πού χρεωστοῦν στήν ἱστορία τους νά κατονομάσουν καί νά καταδείξουν ὅλους τούς ἀνωτέρω στυγνούς ἐγκληματίες τῆς γῆς.»

Οι θέσεις και οι απόψεις των "Αναβάσεων" είναι διαφορετικές έως εντελώς αντίθετες, με τα τρία υπογραμμισμένα σημεία, περί α)«κινήματος "Αγανακτισμένων"»  β)Μίκη Θεοδωράκη, και γ)Κωνσταντίνου Μπέη (κληρικού), έχουμε πολλές φορές αναρτήσει σχετικές δημοσιεύσεις με τον τρόπο που βλέπουμε και κρίνουμε και αντιλαμβανόμαστε τα συγκεκριμένα πρόσωπα- κινήματα.

Δεν θα θέλαμε επί του παρόντος να εμβαθύνουμε περισσότερο, αν χρειαστεί θα το κάνουμε, όσοι είναι αναγνώστες μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο γνωρίζουν, θέλουμε όμως να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σε ένα θέμα που οι ίδιοι δημοσιεύσαμε, θεωρώντας ότι οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση από την πλευρά του σεβασμιωτάτου.

Σεβόμαστε, εκτιμούμε και ασπαζόμαστε τον αγώνα του σεβασμιωτάτου Πειραιώς, τον οποίο αγώνα έχουμε με κάθε τρόπο στηρίξει μέχρι σήμερα, και θα συνεχίζουμε να κάνουμε όσο αντιλαμβανόμαστε την ορθότητα των απόψεων και προσπαθειών του Μητροπολίτου Πειραιώς.

Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση

Σπύρος /Διαχειριστής Αναβάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου