Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η υπουργός Προστασίας Καταναλωτή στη Γερμανία, Ilse Aigner λέει ΌΧΙ στο Facebook λόγω ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων


Η υπουργός Προστασίας Καταναλωτή στη Γερμανία, Ilse Aigner, προειδοποίησε τους συνάδελφούς της να μη χρησιμοποιούν το Facebook, για να προωθήσουν τη δουλειά τους, και ζήτησε να αφαιρεθεί το κουμπί του Facebook από τα κρατικά site.

Η Γερμανίδα υπουργός, η οποία έχει καταργήσει τον λογαριασμό της στο Facebook εδώ και έναν χρόνο, συμβούλευσε και τους συναδέλφους της να κάνουν το ίδιο, επικαλούμενη τα προβλήματα ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων.
Ακόμα μίλησε για τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τις fan pages, ενώ σύντομα θα επισκεφτεί τις Η.Π.Α., προκειμένου να συζητήσει τα ζητήματα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Μια επιστολή της θα δημοσιευτεί στη «Spiegel» γύρω από το θέμα αυτό, ενώ οι υπεύθυνοι του Facebook έχουν ήδη συμφωνήσει να λάβουν επιπρόσθετα μέτρα, όσον αφορά στη Γερμανία, για την προστασία των στοιχείων των χρηστών.

 Σημερινή 12/09/2011

Διαβάστε περισσότερα πατώντας  Facebook   &   Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.