Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

1)Ο Νικηταράς ξαναχτυπά! 2) Ένα ακόμη θαύμα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη. Π. Διονύσιος Ταμπάκης


Πρεσβύτερος π.Διονύσιος Ταμπάκης Ι.Ν.Παναγίας Ναυπλίου

Με επαναστατικό μήνυμα που ανηρτήσε ο Ιστορικός Ιερός Ναός Παναγίας στο Ναύπλιον στο όποιο αναγράφεται η φράση ‘’Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ’’ δείχνει ότι η Εκκλησία ότι πάντοτε ήταν ,είναι και θα είναι δίπλα στον ταλαιπωρημένο, πουλημένο και επαναστατημένο Ελληνικό λαό στην φτιαχτή αποτελμάτωση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.
Άλλωστε βασικός σκοπός της Εκκλησίας είναι πρώτον να φτιάχνει λεβέντες και επαναστάτες ανθρώπους και ύστερα να ταϊζει εξαθλιωμένους.

 Με όλη αυτή την σωρεία των κατοχικών μέτρων οι νέοι δεν θα μπορούν πλέον να καμούν οικογένειες και να ζήσουν και αυτοί σαν άνθρωποι με την στοιχειώδη αξιοπρέπεια βλέποντας παιδιά και εγγόνια.Δηλαδή σκοτώνουν έτσι τους Έλληνες πριν ακόμη γεννηθούν. Δηλαδή μιλάμε πλέον για μεθοδευμένη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Στην Εκκλησία λοιπόν όπου λειτουργούνταν ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ του οποίου υπάρχει και το τάμα-αφιέρωμα (εικόνα του Αγίου Αντωνίου της φωτιάς και του πολέμου) του για τις νίκες του ενάντιον των κατακτητών Τούρκων, γίνεται πάλι καινούργια αρχή για να μην ξεπουληθεί η Ρωμιοσύνη μας η οποία αποτελεί την ΚΙΒΩΤΩ της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας.

Ελπίδα για τον Ελληνισμό μας πλέον αποτελεί η επανάσταση μαζί με την προσωπική μετάνοια του καθενός ,αφού διορθώνοντας τον εαυτό μας διορθώνουμε και ένα κομμάτι της κοινωνίας .


Το παράδειγμα του Νικηταρά, του Μακρυγιάννη και τόσων άλλων αγωνιστών του ΄21 φωνάζουν : «με την σκέπη της Παναγίας μας και με λεβεντιά ας ξεριζώσουμε την πονηρή φυτεία που τόσα χρόνια παρασιτεί στον τόπο μας και ας κάνουμε μία καινούργια αρχή με τον Χριστό και Ελλάδα δηλαδή με μία λέξη με την ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ. 
______________________________________________


2)_Ένα ακόμη θαύμα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη

Πρεσβύτερος π.Διονύσιος Ταμπάκης Ι.Ν.Παναγίας Ναυπλίου

«....Πρίν 8 λεπτά περίπου , βγαίνοντας απ΄τη θύρα του Ιερού, με συνάντησε ο κ.Σούρσος με την σύζυγό του από την Αθήνα.
Μου υπενθύμισαν ότι πριν λίγους μήνες είχε επισκεφθεί τον Ι.Ναόν μας ο γιός τους Γεώργιος Σούρσος, πλαστικός χειρούργος, που κάνει μεταπτυχιακό αυτόν τον καιρό στην Γερμανία.
Μάλιστα με βοήθησαν να θυμηθώ ότι μου είχε ζητήσει μία ζωνούλα ευλογημένη στα Ιερά Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου προκειμένου να την δώσει στην φίλη του Ηρώ (δεν γνωρίζω το επώνυμό της) και εκείνη επίσης πλαστική Χειρούργος από την Αθήνα, η οποία επί 2 χρόνια σχεδόν δεν μπορούσε να αποκτήσει τέκνο.

Μόλις πριν λίγο λοιπόν έμαθα από τον κ.Σούρσο με χαρά και θαυμασμό πως η Ηρώ με την θαυματουργική χάρη του Οσίου Αρσενίου είναι έγκυος.
Την βοήθεια και σκέπη του Αγίου Αρσενίου να έχουμε.


Πρεσβύτερος Διονύσιος Ταμπάκης Ι.Ν.Παναγίας Ναυπλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου