Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Οι Χιλιαστές βαπτίσθηκαν "αντιρρησίες συνείδησης". Οι σημερινοί "Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης" θα καταδικασθούν σε κοινωνικό -πολιτικό αποκλεισμό και εξόντωση; (βίντεο μακαριστού π Αντωνίου Αλεβιζόπουλου)


Την αφορμή για αυτόν τον "συνειρμό"  την έδωσε  το video  που μας έστειλε  ο φίλος Βασίλης , το  οποίο αφορά σε  μια παλαιότερη  τηλεοπτική  αποκάλυψη της απάτης και των ψευδών  της  χιλιαστικής  οργάνωσης και της ...εταιρείας  "Σκοπιά"

Το 1995 ο δημοσιογράφος Κ. Χούντας κάλεσε σε  δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο  αφ΄ενός τον μακαριστό  π.Αντώνιο Αλεβιζόπουλο και αφ΄ετέρου  έναν εκπρόσωπο των χιλιαστών.
Κατά την διάρκεια της  τηλεοπτικής αυτής συζήτησης αποκαλύφθηκαν  ένα πρός ένα  τα περισσότερα απο τα ψεύδη της  σιωνιστικογεννούς αυτής αίρεσης η οποία  είτε ως "εταιρεία" είτε ως  "θρησκεία"   συνεχίζει  να  ασκεί  πιέσεις   εναντίον της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.
Να θυμίσουμε ότι αυτή η χιλιαστική  αμερικανοκίνητη οργάνωση, μέσω των διαπλεκομένων με αυτήν  πολιτικών και άλλων προσώπων κατάφερε να αναγνωρίσει στους  άρρενες οπαδούς της  το "δικαίωμα" να μην υπηρετούν  ως έφεδροι  κληρωτοί στον Ελληνικό στρατό όπως κάνουν  όλοι οι Έλληνες πολίτες.
Για τους χιλιαστές  οι οποίοι   με αλαζονία   αυτοαποκαλούνται   "μάρτυρες του Ιεχωβά",  το ελληνικό κράτος έχει αναγνωρίσει το "δικαίωμα" της  "αντίρρησης συνείδησης" και τους απαλλάσσει απο το  καθήκον να  υπερασπιστούν  την εθνική  ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας  στην οποία ζούν και δραστηριοποιούνται ως  πολίτες της.
Αντιθέτως στα 3.500. 000  Ελλήνων  που  υπέγραψαν πριν απο χρόνια, προβάλλοντας το δικαίωμα να αναγράφουν στο  προσωπικό τους έγγραφο , δηλαδή την αστυνομική ταυτότητα,το θρήσκευμά τους η ελληνική κυβέρνηση  του κ.Σημίτη  όχι μόνο αρνήθηκε  αλλά ανέπτυξε  επι σειρά μηνών,απο τα κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα  ΜΜΕ , τεράστια  επιθετική προπαγάνδα εναντίον της  Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας.
Απο τα τηλεοπτικά παράθυρα σχεδόν όλων των καναλιών  τότε, πέρασαν σχεδόν όλοι όσοι   στην περίφημη δίκη εναντίον του  ΚΕΦΕ (δηλαδή των προπατόρων της σημερινής  ελληνικής "εκκλησίας" της σαηεντολογίας) κατέθεσαν ως  ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ  και τους οποίους φυσικά τόσο η κυβέρνηση  Σημίτη όσο και η σημερινή  κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου είχαν και έχουν φροντίσει να τους τοποθετήσουν  ως  υπουργούς ,υφυπουργούς , γενικούς γραμματείς κλπ.
 
Αν λοιπόν  τότε  η  άρνηση  της εκτέλεσης του  εκ του συντάγματος   καθορισμένου  εθνικού καθήκοντος  της συμμετοχής στην  εθνική άμυνα  της πατρίδας μας,  βαφτίστηκε "αντίρρηση συνείδησης"  και αποδόθηκε θεσμικά   στους χιλιαστές και σε άλλες  ομάδες "Ελλήνων πολιτών",αναρωτώμεθα   αν σήμερα  το ελληνικό κράτος  θα εξετάσει   τις  γνήσιες και συνταγματικά  βασισμένες  ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ  ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ   της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού  και   θα  αναγνωρίσει  ως  δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα  την  δεδηλωμένη απο δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες  την πρόθεση τους να μην  παραλάβουν την "κάρτα του πολίτη".

 Αν και η  απορία μας  τίθεται υπο την μορφή  ρητορικού ερωτήματος , ωστόσο δεν παύουμε  να ελπίζουμε  ότι    ο λαός και η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας θα ασκήσουν απο κοινού  ισχυρές και αποτελεσματικές πιέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.Ελπίζουμε ότι  η ποιμαίνουσα  Εκκλησία μας , δεν  θα αφήσει το ποίμνιό της   για άλλη μιά φορά έρμαιο των   νεο-ταξικών σχεδιασμών  που με ακρίβεια  και απόλυτη πειθαρχία υλοποιεί   η σημερινή κυβέρνηση (ως άξιος διάδοχος βεβαίως  των προκατόχων της).
Δεν  ζητούμε απο τους ποιμένες μας να αναπτύξουν  πολιτικούς ρόλους, όπως κακώς  υποθέτουν μερικοί, αλλά να  στηρίξουν   πνευματικά  τα εκατομμύρια των αγωνιούντων   Ελλήνων Ορθοδόξων , λαμβάνοντας μια  ακέραια και ευθεία απόφαση εναντίον  της κάρτα του πολίτη. 
Να πράξουν δηλαδή όπως έκανε η Ιεραρχία  επι του μακαριστού  Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  Σεραφείμ, όταν  δια επισήμου εγκυκλίου  όχι  μόνο ενημέρωνε τους πιστούς για τους ενδεχόμενους  κινδύνους απο την  "ηλεκτρονική ταυτότητα" (αναφερόμαστε στην  πρώτη αποτυχημένη απόπειρα κυβερνητικής  επιβολής μιας άλλης "καρτας του πολίτη") αλλά και τους προέτρεπε να μην την παραλάβουν.  
 "..Εάν επομένως και εφ΄όσον οι νέες ταυτότητες μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αναγνώσεως τους από ηλεκτρονικά μηχανήματα τον δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητες. Στην περίπτωση αυτή οφείλει η Κυβέρνηση να θεωρήση τους πιστούς αυτούς ως προβάλλοντας λόγους συνειδήσεως και να ρυθμίση με άλλο τρόπο την έναντι της Πολιτείας τακτοποίησή τους..."

 
(Μπορείτε να διαβάσετε όλόκληρη την  εγκύκλιο  της Εκκλησίας της Ελλάδος  εδώ)

Είναι πολύ σημαντικό  να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες του "Ορθόδοξου  Παρατηρητηρίου" ότι αυτή η εγκύκλιος είναι ακόμα  εν ισχύϊ εφ΄όσον δεν έχει υπάρξει άλλη απόφαση που την αναιρεί.


orthodox-watch.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου