Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Λοβέρδος σε ανθελληνικό ντελίριο : Έλληνες σε Εξ. Ιατρεία 5 € , λαθρομετανάστες δωρεάν!!

Πριν μερικές ημέρες εορτάσαμε την μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου και ξαναθυμηθήκαμε συν της άλλοις το τεράστιο κοινωνικό έργο το οποίο σε ηλικία μόλις 49 χρονών είχε επιτελέσει. Την «Βασιλειάδα».
Ο σημερινός υπουργός υγείας, ζηλεύοντας την «Βασιλειάδα», φτιάχνει μεθοδικά την δική του «Λοβερδιάδα», σύμφωνα με τις προσταγές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δείτε πως.
Στις 15 Οκτωβρίου ο υπουργός Υγείας Λοβέρδος παραδέχτηκε ότι υπάρχει «τρύπα» 400 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία προέρχονται από τη «δωρεάν περίθαλψη των μη νόμιμων μεταναστών στην Ελλάδα.»

Για να λύσει το πρόβλημα αυτό αποφάσισε (εκτελώντας εντολές) να εκτελέσει τους Έλληνες και συγκεκριμένα: τις «τρύπες» αυτές, και το βάρος της οικονομικής διαχείρισης θα τις μπαλώσουν μόνο Έλληνες.
Οι αλλοδαποί θα προσέρχονται προσκομίζοντας τα «νόμιμα χαρτιά»τους, και δεν θα πληρώνουν τίποτα!

Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε α) αν το συγκεκριμένο μέτρο που κάνει σαφέστατες διακρίσεις ανάμεσα στους γηγενείς κατοίκους, και τους παράνομους εισβολείς, βαδίζει σύμφωνα μα το Σύνταγμα της πατρίδος μας.

β) Για πόσα εκατομμύρια αλλοδαπών πιστεύουν ότι θα αντέξει να πληρώνει δωρεάν περίθαλψη ο ελληνικός λαός;

γ) Γιατί να το δεχτεί αυτό ο ελληνικός λαός ο οποίος δημιούργησε το Σύστημα Υγείας από το αίμα και τον ιδρώτα των πατεράδων, παππούδων, και φτάνει μέχρι της ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.
Γιατί δηλαδή πληρώνει και να διατηρεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας για δεκάδες γενεές για να παρέχει δωρεάν περίθαλψη, όχι στα παιδιά του αλλά σε όσα εκατομμύρια παράνομων εισβολέων, βρεθούν  στην πατρίδα μας;

H είδηση από τα Νέα 4/1
__________________________



Πέντε ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα οι ασθενείς που θα επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία των δημοσίων νοσοκομείων, σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε το υπουργείο Υγείας στις διοικήσεις όλων των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της χώρας.
Σημειώνεται ωστόσο, πως από την δαπάνη εξαιρούνται ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως είναι άποροι και οι μετανάστες.
Επιπλέον, τα νοσοκομεία πρέπει άμεσα να τροποποιήσουν τις φαρμακευτικές δαπάνες προς τους νοσηλευόμενους ασθενείς – μετά από εντολή του υπουργείου Υγείας - φροντίζοντας ώστε το 50% των φαρμάκων που τους χορηγούν να είναι γενόσημα (αντίγραφα), τα οποία κατά κανόνα είναι πιο φτηνά από τα πρωτότυπα.

Όπως ανακοίνωσε προ ολίγου ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη Τύπου, το 2011 είναι κρίσιμο έτος για τα νοσοκομεία, με την τρόικα να επιμένει σε μείωση δαπανών, χωρίς αυτό να σημαίνει - όπως διαβεβαίωσε - «εκπτώσεις» στις παρεχόμενες υπηρεσίες. (?)

Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε με αφορμή την παρουσίαση του νέου διοικητή της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Άρη Μουσιώνη, μετά την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του κ. Αναστάσιου Χατζή.
Ο ορθοπεδικός κ. Μουσιώνης ήταν διοικητής του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και κατά την διάρκεια της θητείας του - όπως υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος - πέτυχε μείωση δαπανών, συρρίκνωση της λίστας αναμονής στα χειρουργεία και αναβάθμιση της ποιότητας υγείας.
«Η επιλογή είναι αυστηρά λειτουργική και θα δώσει νόημα σε αυτό που η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να υλοποιήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Φαρμακεία
Σε ό,τι αφορά τους φαρμακοποιούς, ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε πως ο διάλογος συνεχίζεται, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως επιμένει στην θέση του για την «χαλάρωση» των πληθυσμιακών κριτηρίων. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως από ένα φαρμακείο ανά 1.500 κατοίκους που ισχύει έως σήμερα, το υπουργείο ζητά να γίνει 1 φαρμακείο ανά 1.000 κατοίκους.
Πρόσθεσε ωστόσο, πως τίποτα δεν θα μείνει σε εκκρεμότητα έως ότου κατατεθεί το σχέδιο νόμου στη Βουλή.
Ο υπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του διαλόγου, ενώ είπε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που εποπτεύει το ζήτημα για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα σχολιασω ουτε τα ευρω, ουτε τα φαρμακα ουτε τιποτα, εκτος απο αυτο που πολυ προφητικα ειχε πει ο κ.Λοβερδος. Οτι καπου σε καποια γωνια καποιο Γουδι περιμενει. Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου