Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Google δείχνει σε όλο τον κόσμο την «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης»!

πατήστε για να το δείτε μεγαλύτερο
Είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τἰτλο: «Για όσους ακόμα δεν έχουν καταλάβει την κατάσταση στην Θράκη. «Οι Ταλιμπάν της Θράκης» 
Σ΄αυτό φαίνεται πεντακάθαρα η εξαφάνιση της ελληνικής αρχής και εξουσίας σε σημείο που να είναι δέσμιοι για ώρες ολόκληρες Γάλλοι δημοσιογράφοι επειδή «τόλμησαν» να φωτογραφήσουν διάφορες σκηνές από τα μειονοτικά χωριά της Θράκης μας.

Έρχεται λοιπόν σήμερα η google προς βοήθεια όλων των ντόπιων και ξένων αποδομητών του ελληνισμού να μας πει : «Αυτό το "Θράκη μας" είναι λάθος. Η περιοχή ονομάζεται Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης, και μάλιστα σας αναγράφουμε  και την ιστορία αυτής της ανεξάρτητης δημοκρατίας μέσω της Wikipedia.»

Η φωτογραφία μας είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Θα σκεφτήτε ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο από την καλή μας και φιλόξενη Google.  Λάθος! 
Στις 21 Ιουλίου του 2010 η καλή και φιλόξενη Google ύψωσε την σημαία των Σλαυομακεδόνων (Βαρντάσκα) ή κοινώς Σκοπίων, πάνω στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης τον Λευκό Πύργο!!

Μετά από αυτά και άλλα μικρότερα που έχουν συμβεί καταλαβαίνετε ότι σαφέστατα η Google παίζει διπλωματικά παίγνια κατά της Ελλάδος, και λιτουργεί σαν μακρύς βραχίωνας της εξωτερικής πολιτικής των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε; Να κατανοήσουμε σε τί εποχή ζούμε και πόσο ψυχροπολεμικός πόλεμος γίνεται γύρω μας.
Όσον αφορά την Google θα προτείνουμε τις μαζικές διαμαρτυρίες μας, που μπορούμε να στείλουμε εδώ  και να σκεφτούμε γιατί σαμποτάρουν έτσι οι Κινέζοι την πολύ καλή και φιλόξενη google μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου